Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lenticchie
- 1200 g di acqua
- 250 g di lenticchie, verdi, secche, intere (cottura: 20 min.)
- ½ cucchiaino di sale
Insalata
- 40 g di pinoli
- 80 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 70 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 100 g di peperoni rossi arrostiti, in scatola, sott’olio, sgocciolati
- 40 g di olio di oliva
- 20 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di insalata valeriana
- 50 g di peperoni rossi arrostiti, in scatola, sgocciolati, tagliati a metà per il lungo
- 50 g di olive Kalamata, denocciolate
- 200 g di formaggio feta, a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2312 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Blinis ai ceci e pomodori
30 min
Zuppa di barbabietole
45 min
Dhal
40 min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1h
Cubetti di frittata con broccoli
Keine Bewertungen
Dal di lenticchie
35 min
Mousse al cioccolato vegana
30 min
Curry di verdure
1h
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Insalata di broccoli con pinoli
5min