Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lenticchie
- 1200 g di acqua
- 250 g di lenticchie, verdi, secche, intere (cottura: 20 min.)
- ½ cucchiaino di sale
Insalata
- 40 g di pinoli
- 80 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 70 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 100 g di peperoni rossi arrostiti, in scatola, sott’olio, sgocciolati
- 40 g di olio di oliva
- 20 g di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di insalata valeriana
- 50 g di peperoni rossi arrostiti, in scatola, sgocciolati, tagliati a metà per il lungo
- 50 g di olive Kalamata, denocciolate
- 200 g di formaggio feta, a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2312 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 min
Dal di lenticchie
35 min
Caponata di lenticchie
1hod.
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Curry di lenticchie
50 Min
Ratatouille
40 Min
Pulled pork alle mele
8h 20 min
Lasagne
2hod.
Guacamole
5 min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Zuppa Tom Kha Gai
35 min