Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di zucca Red Kuri, con la buccia, privata dei semi, a pezzi (3 cm)
- 20 g di burro, non salato
- 80 g di vino bianco, secco
- 500 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 1 centimetro di radice di zenzero fresco, pelato, a fettine sottili
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 5 pizzichi di sale alle erbe
- 1 cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 200 g di petto di pollo, a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaino di timo secco
- 200 g di mela, qualsiasi tipo tagliate in otto pezzi, private del torsolo, a fette (5 mm)
- 100 g di panna
- 1 cucchiaio di foglie di menta, fresche
- 1 cucchiaio di bacche di goji
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Melanzane al vapore con riso
1h
Pollo piccante allo zenzero
45 Min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Insalata di verdure al bicchiere
20min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 min
Carbonara vegetariana
30 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min