Risotto con carote e endivia belga

Risotto con carote e endivia belga

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
  • 100 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di carote a pezzi (3 cm)
  • 250 g di indivia belga
  • 20 g di burro
  • 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
  • 900 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
  • 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19 g
Calorieën 2299 kJ / 549 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...