Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 250 g di indivia belga
- 20 g di burro
- 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di verdure
25min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Keine Bewertungen
Risotto alla milanese
30 min
Crostata al rabarbaro
55min
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Frittata senza uova
Keine Bewertungen
Zuppa di zucca
35min
Risotto zucca e pancetta
25min
Frullato energetico
10min
Riso casimiro
45 min