Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 250 g di indivia belga
- 20 g di burro
- 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti milanesini
3h
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 Min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Risotto alla zucca
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Composta di mele
20 Min
Vellutata di zucca e cocco
45min