Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di porro a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 570 g di acqua
- 180 g di formaggio fresco spalmabile, passaggio doppia panna
- 1 cucchiaino di sale marino, e qualcosa in più per condire
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato, e qualcosa in più per condire
- 500 g patate novelle, tagliate a metà
- 600 g di filetti di salmone, freschi, senza pelle (pezzo intero, qualità sushi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2550 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Salsa bernese
20min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25 Min
Torta salata con formaggio e porri
1 Std. 5 Min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 min
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Besciamella
15 Min
Sformato di pollo e pancetta
1 godz. 10 min
Rotoli di tacchino al gorgonzola
1 godz.
Mousse di prosciutto
10 Min
Purè di patate nature
55min