Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di carote, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio vegetale
- 150 g di cipolle, tagliate in otto spicchi
- 250 g di funghi champignon, tagliati in quarti o in otto parti
- 200 g di mezza panna, per salse
- 950 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino polvere di semi di carvi (optioneel)
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 800 g di patate, a pasta gialla densa a cubetti (1 cm)
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 3 cipollotti, tagliati ad anelli sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 696 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55min
Torta salata alle verdure
1h
Minestra di carote e menta
35min
Riso al latte
1h
Stufato di fagioli bianchi con finocchi e salsiccia
55min
Senape di fichi
1h
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Quark alle erbe aromatiche
10min
Sciroppo al ginger
1h
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Insalata russa
1 Std. 15 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5min