Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di carote, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio vegetale
- 150 g di cipolle, tagliate in otto spicchi
- 250 g di funghi champignon, tagliati in quarti o in otto parti
- 200 g di mezza panna, per salse
- 950 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino polvere di semi di carvi (optioneel)
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 800 g di patate, a pasta gialla densa a cubetti (1 cm)
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 3 cipollotti, tagliati ad anelli sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 696 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1óra 15p
Curry di zucca
30min
Dahl di lenticchie con spinaci
35 min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 min
One-pot pasta alla greca
30min
Tartare di uova
35 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 min
Torta salata alle verdure
1óra
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1h 5min