Stufato con patate e champignon

Stufato con patate e champignon

3.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di carote a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio vegetale
  • 150 g di cipolle tagliate in otto spicchi
  • 250 g di funghi champignon tagliati in quarti o in otto parti
  • 200 g di mezza panna per salse
  • 950 g di acqua
  • 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe macinato
  • ½ cucchiaino polvere di semi di carvi (optioneel)
  • 1 cucchiaino di paprica dolce
  • 800 g di patate, a pasta gialla densa a cubetti (1 cm)
  • 25 g di amido di mais (maizena)
  • 3 cipollotti tagliati ad anelli sottili

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 696 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1687 kJ / 403 kcal
Vetten 18 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 55 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...