Crema vegana ai peperoni e anacardi su pane tostato

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • 80 g di noci di anacardo
    80 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio piccolo
  • 100 g di peperoni rossi arrostiti, in scatola nell'olio, scolati
  • 30 g di olio di oliva
  • 120 g di pomodori secchi, sott'olio scolati
  • 2 cucchiai di paprica dolce
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 - 12 fette di pane tostato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 1422 mg
Eiwitten 22.9 g
Calorieën 2706.4 kJ / 646.8 kcal
Vetten 26.9 g
Vezels 12.3 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 86.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...