Verdure al forno marinate

4.3 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

Verdure
  • 900 - 1200 g di verdure miste (ad es. cipolle rosse, porri, carote, zucchine, cavolfiori, broccoli, zucca, barbabietole, finocchi, peperoni, patate o patate dolci)
Marinatura e finitura
  • 50 g di scalogno tagliato a metà
    50 g di cipolla, tagliata a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio di oliva
  • 20 g di succo di limone
  • 40 g di miele
  • 1 cucchiaino di paprica dolce
  • ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12 g
Calorieën 1341 kJ / 321 kcal
Vetten 16 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...