Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di funghi orecchio di Giuda, secchi (v. Consigli)
- 50 g acqua, e un po' di più per l'ammollo
- 200 g di filetto di maiale, a strisce (circa 0,5 x 5 cm)
- 1 cucchiaino di vino di riso (per esempio mirin o sake)
- 3 cucchiaio di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di cipolle, tagliata in otto
- 15 g di olio neutro, (per esempio olio di girasole)
- 50 g di carote, a strisce sottili (v. Consigli)
- 200 g di cavolo cinese
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 500 g di noodle udon, surgelati, scongelati (v. Consigli)
- 50 g di taccole
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1412 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
10 Min
Dal di lenticchie
35 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25min
Verdure all'orientale
10 Min
Biryani di verdure
50 Min
Mapo tofu
20min
Chicken Teriyaki
45 Min
Barrette ai frutti di bosco
1 Std.
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Minestrone con ceci
40 Min
Insalata di carote
15 Min