Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di funghi orecchio di Giuda, secchi (v. Consigli)
- 50 g acqua, e un po' di più per l'ammollo
- 200 g di filetto di maiale, a strisce (circa 0,5 x 5 cm)
- 1 cucchiaino di vino di riso (per esempio mirin o sake)
- 3 cucchiaio di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di cipolle, tagliata in otto
- 15 g di olio neutro, (per esempio olio di girasole)
- 50 g di carote, a strisce sottili (v. Consigli)
- 200 g di cavolo cinese
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 500 g di noodle udon, surgelati, scongelati (v. Consigli)
- 50 g di taccole
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1412 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla saporita
45 Min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Hummus
5 Min
Hummus
10 Min
Zuppa di noodle tailandese
35 Min
Hummus
10 Min
Zuppa di rape
30 Min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 Min
Curry di verdure all'indiana (Bimby Friend)
50 Min
Keftedes (polpette greche)
2 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Babaganoush
40 Min