Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di funghi orecchio di Giuda, secchi (v. Consigli)
- 50 g acqua, e un po' di più per l'ammollo
- 200 g di filetto di maiale, a strisce (circa 0,5 x 5 cm)
- 1 cucchiaino di vino di riso (per esempio mirin o sake)
- 3 cucchiaio di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di cipolle, tagliata in otto
- 15 g di olio neutro, (per esempio olio di girasole)
- 50 g di carote, a strisce sottili (v. Consigli)
- 200 g di cavolo cinese
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 500 g di noodle udon, surgelati, scongelati (v. Consigli)
- 50 g di taccole
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1412 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di broccoli
15 min
Marinata per pollo piccante
10 min
Noodles con verdure
30 min
Dahl di lenticchie con spinaci
35 min
Kimbap vegetariano
1h 30min
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50 Min
Chili (vegan)
40min
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
40min
Katsu curry
1h 30min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Ramen giapponese
1 godz. 40 min