Bowl vegan con quinoa e verdure

Bowl vegan con quinoa e verdure

4.5 17 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di funghi champignon freschi, a fette
  • 300 g di chicchi di quinoa
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto di riso
  • 80 g di salsa di soia
  • 40 g di olio di sesamo
  • 2 cucchiaini di semi di sesamo, tostati
  • 220 g di cipolla a spicchi
  • 130 g di carota a fette (1-2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 di cipolla rossa
  • 150 g di cetriolo
  • 100 g di asparagi verdi
    100 g di edamame, surgelati
  • 12 pomodorini
  • 160 g di mais dolce in scatola
  • 120 - 150 g di spinaci baby freschi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1541.8 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 2662 kJ / 636.3 kcal
Vetten 31.5 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 74.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...