Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 cetrioli senza estremità, con o senza buccia (circa 800 g)
-
200 - 250
g di panna acida
of 200 - 250 g di yogurt greco - 1 - 2 cucchiaini di sale
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate, tritate grossolanamente
of 4 cucchiai di aneto secco - 1 cucchiaino di pepe nero macinato (optioneel)
- 1 cucchiaio di aceto di mele (optioneel)
- 1 cucchiaino di zucchero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 451 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli alle cipolle
3h 30min
Yogurt al cioccolato
13h
Carote pelate (TM6)
5 Min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 Min
Risotto zafferano e panettone
40 Min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Patate pelate (TM6)
5 Min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 Min
Rösti alla bernese (TM6)
40 Min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe (TM6)
45 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Patate con salsa allo yogurt
45 Min