Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cuori di lattuga a metà
- 600 g di pere Conference a metà, senza buccia
- 1 cucchiaio olio di noci
- 150 g di formaggio erborinato sbriciolato
- 50 g di nocciole tostate tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 460.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1h
Impasto per pane veloce
45 min
Gelato al parrozzo
10 Std. 30 Min
La colomba perfetta
7 godz.
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5h
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15min
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Patate pelate (TM6)
5min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4 godz. 30 min
Ratatouille galette (TM6)
1h 30min
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h