Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di gherigli di noci
- 1 pezzetto di scorza di limone, senza la parte bianca
- 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1072.8 kJ / 256.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 324.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di ricotta al sugo
50min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 godz.
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min
Polpette di peperoni
1 godz.
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Rotolo ai piselli
50min
Pesto di melanzane
10 min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4 godz. 15 min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Focaccia alle carote
3h 30min
Pesto di zucchine e basilico
20min