Pesto di lattuga
TM6

Pesto di lattuga

4.6 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g di gherigli di noci
  • 1 pezzetto di scorza di limone, senza la parte bianca
  • 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
  • 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1072.8 kJ / 256.5 kcal
Eiwitten
6.5 g
Koolhydraten
1.9 g
Vetten
24.8 g
Verzadigd vet
4.1 g
Vezels
1.2 g
Natrium
324.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten