Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di gherigli di noci
- 1 pezzetto di scorza di limone, senza la parte bianca
- 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1072.8 kJ / 256.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 324.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di carote e noci
10min
Pesto mandorle e basilico
10min
Pesto di melanzane
10min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 min
Crackers al pistacchio
30 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Tris di salse per aperitivo
30 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min