Pesto di lattuga

Pesto di lattuga

4.6 30 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di gherigli di noci
  • 1 pezzetto di scorza di limone senza la parte bianca
  • 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
  • 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 324.7 mg
Eiwitten 6.5 g
Calorieën 1072.8 kJ / 256.5 kcal
Vetten 24.8 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...