Carpaccio di barbabietola con burrata

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 140 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di aceto bianco
  • 30 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di senape di Digione
  • 15 g di sciroppo di acero
  • 5 cucchiaini di basilico secco
  • ½ cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 800 g di barbabietole rosse baby, pelate
  • 120 g di rucola
  • 250 g di burrata
  • 2 cucchiai di chicchi di melograno (optioneel)
  • 2 cucchiai di noci pecan (optioneel) tritate grossolanamente

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 434 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1271.4 kJ / 303.9 kcal
Vetten 24.7 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 12.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...