Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di cipolle rosse di Tropea, a metà o in 3 spicchi in verticale
- 80 g di caciocavallo a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 800 g di acqua
- 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ peperoncino piccante fresco a pezzi
- 200 g di pane bianco raffermo, tostato e tagliato a cubetti
- pecorino grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1676.5 kJ / 400.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 532.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa frantoiana
45 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 min
Mesciua spezzina
1 godz.
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 godz.
Pasta verze e pancetta
40 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 godz.
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Cheesecake al torroncino
4h 30min