Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di cipolle rosse di Tropea, a metà o in 3 spicchi in verticale
- 80 g di caciocavallo a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 800 g di acqua
- 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ peperoncino piccante fresco a pezzi
- 200 g di pane bianco raffermo, tostato e tagliato a cubetti
- pecorino grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1676.5 kJ / 400.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 532.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Mammoli su fonduta di formaggio
1h 30min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40 min
Rustici alla scarola
10 Std.
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Pici all'etrusca
1h 45 min
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min