Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di foglie di bietola, a pezzi (4-5 cm)
-
100
g di pomodoro in scatola
of 100 g di pomodorini - 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di pinoli sgusciati leggermente tostati in padella
- 150 g di Feta
- 8 pomodorini, a metà
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821.6 kJ / 435.4 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 619.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di ceci al rosmarino
20min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1u.
Burger ceci e rucola
40min
Spaghetti alla checca
40min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1h 30 min
Plumcake salato pancetta e datteri
1u.
Rustici alla carbonara
1h 30 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min