Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di foglie di bietola, a pezzi (4-5 cm)
-
100
g di pomodoro in scatola
of 100 g di pomodorini - 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di pinoli sgusciati leggermente tostati in padella
- 150 g di Feta
- 8 pomodorini, a metà
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821.6 kJ / 435.4 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 619.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustici alla scarola
10 Std.
Pasta alla carcerata
30min
Frittatine di piselli con Feta
20 Min
Bimby® è casa: Straccetti di pollo con patate e carote
1u. 15min
Zuppa di tacchino e mais
1h
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Bussolà alla vicentina
1h
Manzo insaporito con asparagi
30min
Filetti di salmone con patate e zucchine (TM6)
1u. 15min
Nuggets di sogliola
40min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min