Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino sardo stagionato a pezzi
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di pomodori maturi, pelati e a pezzi
of 800 g di pomodori pelati a pezzi - 5 pizzichi di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 500 di brodo di carne o vegetale
- 4 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di pane carasau
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 150 kJ / 68.5 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Lasagne di verza
2sa 30 dk
Rösti di zucchine
1sa
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 Min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 dk
Focaccia di patate in padella
1sa
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1sa
Tortilla di patate (vegana)
30 Min
Fregola con le arselle
45 dk
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2sa 30 dk
Involtini di pollo e porri
55 dk