Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino sardo stagionato a pezzi
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di pomodori maturi, pelati e a pezzi
of 800 g di pomodori pelati a pezzi - 5 pizzichi di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 500 di brodo di carne o vegetale
- 4 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di pane carasau
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 150 kJ / 68.5 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Focaccia millebolle
28h
Fregola ai frutti di mare
40 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Melanzane alla messinese
30 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1hod.
Nachos gratinati
1hod.
Carpaccio di roastbeef, insalata riccia e bietole
2hod.
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15 min
Pane croccante
1hod.
Licurdia calabrese
1hod.
Ceci al pomodoro
40 Min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min