Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 85 g di salsa tahini
- 115 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 170 g di rucola
Cous cous
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cous cous
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodorini ciliegino gialli a metà
- 190 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a listarelle
- 190 g di olive Kalamata denocciolate
- 1 cetriolo, sbucciato e a fettine
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a listarelle
- 200 g di carote, pelate e a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1894.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 71.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 946.9 mg
Alternatieve recepten
Insalata di riso venere
40min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Insalata di ceci e coriandolo
40min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Insalata nizzarda
30min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Pasta al forno sprint
55min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Gamberi e calamari speziati
20min
Bowl con falafel e verdure
30min