Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla, tagliate a metà
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 100 g di porri, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 4 cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta (prodotto vegano)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di funghi, freschi (gallinacci, porcini, champignon), a fette
- 200 g di crema da montare vegana (ad es. panna di soia o panna alle noci di acagiù)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda dei gusti
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Geen beoordelingen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 min