Vellutata di funghi champignon
TM6 TM5

Vellutata di funghi champignon

4.7 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g di funghi champignon, freschi, tagliati a metà
  • 500 - 600 g di acqua
  • 200 g di latte
  • 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa
  • 50 g di farina di grano
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di panna
  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
  • 40 g di formaggio fuso (opzionale)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
550 kJ / 132 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
9 g
Vezels
2.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten