Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di funghi champignon, freschi, tagliati a metà
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 50 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di formaggio fuso (opzionale)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata ai funghi selvatici
No ratings
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Zuppa di zucca
35 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di funghi
20 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Vellutata di pomodori
35 min
Zuppa di funghi e patate
45 min
Vellutata di finocchio e carote
40min