Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di funghi champignon, freschi, tagliati a metà
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 50 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di formaggio fuso (opzionale)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di barbabietole
45 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Vellutata di pomodori
35 Min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 Min
Crema di zucchine
30 Min
Salmone con asparagi e grano
40min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Vellutata di piselli
40min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min