Vellutata di funghi champignon

Vellutata di funghi champignon

4.6 36 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 400 g di funghi champignon freschi, tagliati a metà
  • 500 - 600 g di acqua
  • 200 g di latte
  • 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa
  • 50 g di farina di grano
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di panna
  • 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 40 g di formaggio fuso (opzionale)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7 g
Calorieën 550 kJ / 132 kcal
Vetten 9 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...