Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di porri, ad anelli (2 cm)
- 150 g di sedano rapa, a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 80 g di orzo perlato
- 1100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), si sbriciola - 1 cucchiaino di sale e più un po’ per condire
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
-
60
g di panna intera
of 60 g sostituto della panna a ridotto contenuto di grassi, 19%
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1124.9 kJ / 268.9 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 min
Stufato con patate e champignon
1h
Risotto al pomodoro con basilico
30 min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 Min
Torta al cioccolato e zucchine
1 godz. 25 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Torta salata alle verdure
1h
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Panpepato lucernese
55 min
Zuppa d'orzo
1 godz. 20 min
Purè di patate nature
55 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min