Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di porri, ad anelli (2 cm)
- 150 g di sedano rapa, a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 80 g di orzo perlato
- 1100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), si sbriciola - 1 cucchiaino di sale e più un po’ per condire
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
-
60
g di panna intera
of 60 g sostituto della panna a ridotto contenuto di grassi, 19%
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1124.9 kJ / 268.9 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di arance e zucca
35 min
Cake bagnata all'arancia
1h 30 min
Risotto alla milanese
30 min
Vin brûlé bianco
20min
Smoothie verde
5 Min
Flan di semolino
1h 15 min.
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1h 30 min
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Geen beoordelingen
Torta svedese alla carota
2 godz.
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 min
Quiche di porro
1h 45min
Minestra di carote e menta
35 min