Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolle, tagliate a metà
- 150 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 200 g di porri, ad anelli (2 cm)
- 150 g di sedano rapa, a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 80 g di orzo perlato
- 1100 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), si sbriciola - 1 cucchiaino di sale e più un po’ per condire
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
-
60
g di panna intera
of 60 g sostituto della panna a ridotto contenuto di grassi, 19%
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1124.9 kJ / 268.9 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Minestrone con ceci
40 min
Zuppa di verdure
25min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Pas d’évaluation
Brodo vegetale in polvere
Pas d’évaluation
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di rape
30 min
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Stufato con patate e champignon
1h
Insalata di broccoli con pinoli
5min