Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
of 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta (TM6)
16h 30min
Melanzane al miso sottovuoto
2u. 45min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13u. 30min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Sciroppo di amarene
24j 40 menit
Ketchup
1h 20min
Pere sciroppate
721h 20min
Castagne sottovuoto
1 Std. 30 Min
Ananas sottovuoto
1小时 15 分钟
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min