Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale, + q.b.
- 150 g di farro perlato
- 200 g di peperoni rossi, a dadini (circa 0.5 cm)
- 300 g di petto di pollo, a striscioline (circa 5x1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe, + q.b.
- 40 g di mandorle
- 40 g di scalogno
- 4 - 5 rametti di erbe aromatiche fresche miste (es. prezzemolo, coriandolo), le foglioline lavate ed asciugate
-
20
g di aceto di vino
of 20 g di aceto balsamico - 20 g di succo di limone, spremuto fresco (optioneel)
- 60 g di rucola
-
20
g di pinoli sgusciati
of 20 g di frutta secca mista sgusciata (es. noci, nocciole)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1224 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Insalata di farro e pollo
45min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45min
Insalata di farro e pollo
1h 30min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40min
Insalata di farro e pollo
1h 30min
Farro con seppie e verdure
35 Min
Insalata di orzo
40min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min