Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro, non salato
- 300 g di barbabietole crude, pelate, a cubetti (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale in pasta - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 150 g di panna
- 4 cucchiaini di rafano fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1091 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3h
Insalata di lenticchie
30 min
Panini al müesli (dolci)
Geen beoordelingen
Zuppa fredda al cocco e avocado
10min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Torta salata di spinaci
55min
Hummus alla barbabietola
10min
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Minestra di carote e menta
35min