Compatibele versies
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 600 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 4 fette di pane (ad es. pane paesano, circa 80 g l’una)
- 4 cucchiai di vino bianco
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a strisce (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 Min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Geen beoordelingen
Zuppa di porri e formaggio
30 Min
Minestra di carote e menta
35 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Vellutata di pomodori
35 Min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min