Compatibele versies
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 600 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 4 fette di pane (ad es. pane paesano, circa 80 g l’una)
- 4 cucchiai di vino bianco
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a strisce (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Zuppa di barbabietole
45 min
Vellutata di sedano rapa e mela
30min
Zuppa di zucca
35 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Vellutata di pomodori
35 min
Minestra di carote e menta
35 min