Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio

Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 180 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di porri a pezzi (3 cm)
  • 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di olio di oliva
  • 600 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 4 fette di pane (ad es. pane paesano, circa 80 g l’una)
  • 4 cucchiai di vino bianco
  • 160 g di prosciutto cotto a fette, a strisce (1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 30.1 g
Calorieën 2143 kJ / 512 kcal
Vetten 23 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...