Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
-
350
g di porri, tagliati a metà per il
lungo, a pezzi (4
cm) - 30 g di burro, non salato
-
250
g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40
min.) - 1 spicchio di aglio, schiacciato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 80 g di pancetta a cubetti
- 200 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 586 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Biscotti di linz
3h 15min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 min
Gulasch
3sa
Besciamella
15min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Crostata alla pancetta e porri
1j
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Purea di patate
45 Min