Polenta ai porri con topping di castagne

Polenta ai porri con topping di castagne

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
  • 350 g di porri tagliati a metà per il
    lungo, a pezzi (4
    cm)
  • 30 g di burro, non salato
  • 250 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40
    min.)
  • 1 spicchio di aglio schiacciato
  • 1000 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di castagne congelate scongelate e tagliate a metà
  • 3 cucchiai di acqua
  • 4 pizzichi di pepe macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5 g
Calorieën 586 kJ / 140 kcal
Vetten 5 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...