Zuppa di porri e formaggio

Zuppa di porri e formaggio

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio vegetale
  • 500 g di carne trita mista
  • 200 g di porro a rondelle (5 mm)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di brodo vegetale in pasta
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 200 g di panna acida
  • 200 g di formaggio a pasta fresco alle erbe aromatiche
  • ½ mazzetto di erba cipollina fresca a rondelle, per cospargere (opzionale)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 33 g
Calorieën 2619 kJ / 625 kcal
Vetten 53 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...