Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio vegetale
- 500 g di carne trita mista
- 200 g di porro, a rondelle (5 mm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di brodo vegetale in pasta
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di panna acida
- 200 g di formaggio a pasta fresco alle erbe aromatiche
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle, per cospargere (opzionale)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2619 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo alla borgognona
2 Std.
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Spuma ai mirtilli
10 min
Gulasch di manzo
1h 5min
Minestra di carote e menta
35 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Zuppa di zucca
35 min
Vellutata di pomodori
35 min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Biscotti milanesini
3 Std.