Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio vegetale
- 500 g di carne trita mista
- 200 g di porro, a rondelle (5 mm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di brodo vegetale in pasta
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di panna acida
- 200 g di formaggio a pasta fresco alle erbe aromatiche
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle, per cospargere (opzionale)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2619 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Crema di zucchine
30 min
Pollo con purea di patate
1h 15min
Spezzatino alla zurighese
50min
Minestra di carote e menta
35min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min