Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a pezzi
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 150 g di porro, a pezzi
- 150 g di carota, pulita, a pezzi
- 100 g di sedano rapa, sbucciato, a pezzi
- 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 800 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, finemente tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Composta di mele
20 min
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Zuppa di farro alla contadina
50min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1h 30min
Crostata ai lamponi
1h
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Panpepato lucernese
55 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min