Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a pezzi
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 150 g di porro, a pezzi
- 150 g di carota, pulita, a pezzi
- 100 g di sedano rapa, sbucciato, a pezzi
- 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 800 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, finemente tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Risotto alla parmigiana
30min
Parmigiana di melanzane
2h
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Geen beoordelingen
Zuppa di farro contadina
50min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 menit
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Quiche di asparagi
1 godz.
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 menit
Zuppa di verdure
25min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Pane ai semi di lino
1h 30 min
Riso casimiro
45 min