Zuppa d'orzo

Zuppa d'orzo

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a pezzi
  • 1 cipolla tagliata a metà
  • 150 g di porro a pezzi
  • 150 g di carota pulita, a pezzi
  • 100 g di sedano rapa sbucciato, a pezzi
  • 30 g di burro
  • 80 g di orzo perlato
  • 800 g di acqua
  • 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
  • 200 g di panna intera, fredda
  • ½ mazzetto di erba cipollina fresca finemente tritata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10 g
Calorieën 1527 kJ / 367 kcal
Vetten 25 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...