Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 280 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 250 g di farina integrale di spelta pura
- 200 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di nocciole
Lavorazione
- 1 cucchiaio di farina semibianca
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
Geen beoordelingen
Curry di zucca
1sa
Kipferl alla vaniglia
1sa 30 dk
Pane bigio in casseruola
2sa 25 dk
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Polpettine di carne speziate con spaghetti cinesi alle verdure
1sa 20 dk
Pane rustico
2sa
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Crostata di marmellata
1sa 10 dk
Biscotti milanesini
3h
Crostata ai lamponi
1sa