Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Gruviera a pezzi
- 500 g di cipolle a metà
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di farina (10 g)
- 200 g di vino bianco, secco
- 800 g di acqua
-
1
dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado di pollo per brodo fatto in casa - 12 fette di pane tipo baguette rafferme, o di altro pane con crosta croccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Vellutata di pomodori
35min
Zuppa di cipolle alla francese
5sa 30 dk
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min