Salsa bernese

Salsa bernese

4.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco le foglioline e i gambi separati
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 300 g

Natrium 1272 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 7784 kJ / 1859 kcal
Vetten 195 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 104 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...