Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa olandese (TM6)
15min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Salsa bernese
20min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Margarita
10min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2u. 5min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2u. 20min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min