Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 min
Gazpacho
15min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 godz. 25 min
Salsa Soubise
30 min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 godz. 30 min
Salsa olandese
30 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Salsa olandese (TM6)
15min
Vichyssoise
6h
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Salsa olandese
30 min
Salsa bernese
20 Min