Apparaten en accessoires
Salsa bernese
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
300 g
Ingrediënten
-
4 - 5 rametti di dragoncello fresco le foglioline e i gambi separati
-
80 g di scalogno a pezzi
-
80 g di aceto di vino bianco
-
180 g di burro a pezzi
-
4 tuorli d'uovo
-
½ - 1 cucchiaino di sale
-
2 pizzichi di pepe nero macinato
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
1272 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
7784 kJ /
1859 kcal
Vetten
195 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Modalità Addensare
23 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Salsa olandese
30min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2u. 20min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20min
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2u. 45min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Salsa bernese
20min
Burro alle acciughe
4u. 20min
Salsa olandese (TM6)
15min
Salsa tartara
10min
Crème brûlée
1u. 10min
Tarte tatin
2u. 30min
Guacamole Tex-Mex
10min