Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa bernese
20min
Chili con carne
1h 20 min.
Salsa Mornay
20min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 godz.
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 min
Guacamole Tex-Mex
5 Min