Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- ¾ cucchiaino di pepe macinato
- 150 g di anacardi
- acqua calda (non bollente), per l'ammollo
- 180 g di acqua + q.b. calda per ammollo
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 15 g di capperi sott'aceto
- 10 g di salsa Worcestershire, vegana
- 2 cucchiaini di senape di Digione
- 2 cucchiaini di succo di lime
- 400 g di lattuga romana
- 280 g di pomodorini, a metà
- 2 avocado, a fette
- baguette, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2035.9 kJ / 486.6 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 1062.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake basca
4h
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50 min
Scones
30 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Smoothie tropicale alle fragole
15 Min
Dessert all'avena con pop corn caramellati (senza uova)
1 godz. 30 min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10 godz. 30 min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1h
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 min
Mini cheesecake al mango
40 min
Milkshake banana e vaniglia
10min