Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- ¾ cucchiaino di pepe macinato
- 150 g di anacardi
- acqua calda (non bollente), per l'ammollo
- 180 g di acqua + q.b. calda per ammollo
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 15 g di capperi sott'aceto
- 10 g di salsa Worcestershire, vegana
- 2 cucchiaini di senape di Digione
- 2 cucchiaini di succo di lime
- 400 g di lattuga romana
- 280 g di pomodorini, a metà
- 2 avocado, a fette
- baguette, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2035.9 kJ / 486.6 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 1062.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Avocado ripieno e insalata di pomodori
30 min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Tacos de camarones
1 Std. 30 Min
Club Sandwich, chips di patate e maionese alle erbe
6 Std.
Smoothie Bowl tropicale
15min
Insalata cremosa di gamberi
35 min
Milkshake fragole e mango
10min
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30 min
Cupcake alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Salsa guacamole
10min
Crêpes Suzette
35 min