Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lingua sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 700 g di carne di vitello lingua, pulita e senza le parti grasse
- 30 g di cipolla
- 20 g di carota, pelata
- 20 g di sedano
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa verde
- 40 g di mollica di pane bianco
- 20 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3195.5 kJ / 763.8 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 67.7 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 792.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Besciamella
15 min.
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 godz.
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 min.
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Salsa tonnata
20min