Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di lardo a pezzi
- 70 g di pancetta dolce, a cubetti
- 40 g di burro
- 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 150 g di vino bianco secco
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 rametti di maggiorana, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 bacche di ginepro
- 220 g di burro fuso
- 20 g di Marsala
- 20 g di Cognac
Gelatina
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per gelatina
- 40 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- cetriolini sott'aceto, a piacere (optioneel)
- olive nere, a piacere (optioneel)
- olive verdi, a piacere (optioneel)
- capperi, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1932.4 kJ / 461.9 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 349 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 Std. 30 Min
Bougatsa
1 Std.
Crème caramel al Varoma
3 Std.
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Brandacujun
45 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Polenta bianca e salsiccia
1 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min