Pâté di vitello in gelatina

Pâté di vitello in gelatina

3.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 65 g di cipolla bianca a pezzi
  • 70 g di lardo a pezzi
  • 70 g di pancetta dolce, a cubetti
  • 40 g di burro
  • 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 150 g di vino bianco secco
  • 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 rametti di maggiorana le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 bacche di ginepro
  • 220 g di burro fuso
  • 20 g di Marsala
  • 20 g di Cognac
Gelatina
  • 1000 g di acqua
  • 2 dadi per gelatina
  • 40 g di Marsala
  • 1 pizzico di sale
  • cetriolini sott'aceto (optioneel) a piacere
  • olive nere (optioneel) a piacere
  • olive verdi (optioneel) a piacere
  • capperi (optioneel) a piacere

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 porzione

Natrium 349 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 1932.4 kJ / 461.9 kcal
Vetten 39.9 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 16.6 g
Koolhydraten 3.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...