Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di lardo a pezzi
- 70 g di pancetta dolce, a cubetti
- 40 g di burro
- 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 150 g di vino bianco secco
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 rametti di maggiorana, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 bacche di ginepro
- 220 g di burro fuso
- 20 g di Marsala
- 20 g di Cognac
Gelatina
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per gelatina
- 40 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- cetriolini sott'aceto, a piacere (optioneel)
- olive nere, a piacere (optioneel)
- olive verdi, a piacere (optioneel)
- capperi, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1932.4 kJ / 461.9 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 349 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di broccoli
1h
Polpettone di riciclo
1h
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Vitello tonnato
2 godz. 45 min
Salsa ai mirtilli rossi
30 min
Mondeghili
40 min
Lingue di gatto
30 min
Besciamella
15 min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Polpette milanesi (Mondeghili)
55 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min