Crespelle agli asparagi

Crespelle agli asparagi

4.6 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
  • 50 g di burro a pezzi + q.b.
  • 600 g di latte
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
Besciamella
  • 600 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi + q.b.
  • 50 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Ripieno di asparagi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di porro a pezzi
  • 300 di asparagi puliti e a pezzetti (1 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 130 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 564.8 mg
Eiwitten 17.2 g
Calorieën 1793 kJ / 428 kcal
Vetten 24 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 11.8 g
Koolhydraten 38.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...