Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 600 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Ripieno di asparagi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di porro a pezzi
- 300 di asparagi, puliti e a pezzetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1793 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 564.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2óra
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30 min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2óra
Canederli al formaggio
1óra
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2óra 30p
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1óra
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2óra
Strüdel pere e cioccolato
1h 40 min
Crostata al cioccolato e lamponi
2óra
Canederli agli spinaci
2óra 30p