Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)

4.2 28 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
8 porzioni

Ingrediënten

Frolla al grano saraceno
  • 200 g di grano saraceno
  • 100 g di fecola di patate
  • 100 g di zucchero di canna
  • 140 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci (optioneel) consentito da prontuario
Terminare la preparazione
  • 150 g di confettura di pesche
  • 400 g di pesche sbucciate e tagliate a fettine

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 13.7 mg
Eiwitten 4.7 g
Calorieën 1533.5 kJ / 366.5 kcal
Vetten 16 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraten 54.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...