Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baccalà
- 70 g di olio di semi di arachidi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 60 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale (optioneel)
Rapa rossa
- 500 g di acqua
- 3 rape rosse, 2 tagliate a spicchi e 1 tagliata a fettine sottilissime
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1363 kJ / 325.8 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata di zucca e scampi
2h