Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baccalà
- 70 g di olio di semi di arachidi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 60 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale (optioneel)
Rapa rossa
- 500 g di acqua
- 3 rape rosse, 2 tagliate a spicchi e 1 tagliata a fettine sottilissime
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1363 kJ / 325.8 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1sa
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 dk
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1sa
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1sa
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Vellutata di zucca e scampi
2h