Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 41 mg
Alternatieve recepten
Mini bonet
2h
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Flan al topinambur
40min
Zabaione
15 Min
Pere al vino con crema inglese
4h 30 min
Brandacujun
45min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Zabaione (TM6)
15 Min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35min