Apparaten en accessoires
Tarte tatin
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
10 fette
Ingrediënten
Pasta Brisée
-
200 g farina tipo 0
-
100 g di burro
-
70 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
Caramello
-
150 g zucchero
-
70 g di burro freddo
-
1030 g di acqua
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
-
1 cucchiaio di aceto
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fetta
Natrium
41 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1215 kJ /
290 kcal
Vetten
15 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Salsa bernese
20min
Zabaione
15min
Pere al vino rosso
3u. 20min
Martin sec al Barolo
4u. 30min
Pâté di vitello in gelatina
8u. 30min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1u. 30min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Bonèt
2u.
Zabaione (TM6)
15min
Apple crumble (Crumble di mele)
1u.
Fonduta
8u. 20min