Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 41 mg
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Zabaione
15 min
Bonèt
2hod.
Bagna cauda
35 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Zabaione (TM6)
15 min
Mini bonet
2hod.
Merluzzo in salsa aioli
1hod.
Flan al topinambur
40 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Salsa bernese
20 min