Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 41 mg
Alternatieve recepten
Mini bonet
2h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Zabaione (TM6)
15 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Brandacujun
45min
Semolino dolce
1 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35min