Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 391.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Risotto al Teroldego
40 Min
Canederli al formaggio
1hod.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1hod.
Spatzle agli spinaci
1hod.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Salsa bolzanina
15 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1hod.
Gnocchi di polenta
25min