Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 391.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1j
Canederli al formaggio
1j
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1j
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Canederli allo speck
2h 40 min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1j
Gnocchi di spinaci
55 Min