Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 800 g di acqua
- 4 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di farina di mais bianca precotta (istantanea)
Baccalà mantecato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato senza pelle
- 200 g di latte intero
- 60 g di cipolla bianca a fettine
- 1 foglia di alloro secca
- 1 spicchio di aglio
Cialda corallo
- 100 g di acqua
- 35 g di olio di semi di girasole
- 13 g di amido di mais (maizena)
- 4 g di nero di seppia liquido
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1708.8 kJ / 408.4 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 495.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Sformato di cardi
1h
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Sformatini ai carciofi
1h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Bignè con crema di asparagi
1 Std. 30 Min
Sformatini di fiori di zucca
1 Std. 30 Min