Zuppa di cipolle alla francese

Zuppa di cipolle alla francese

5.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g Emmental a pezzi
Brodo di carne
  • 500 g di ossa di bovino a pezzi (vedere consigli)
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di porro a pezzi
  • 1 mazzetto di odori misti (alloro, timo, prezzemolo e menta)
  • 1550 g di acqua
  • ½ cucchiaino di pepe macinato a piacere
  • 2 chiodi di garofano
Zuppa
  • 50 g di burro
  • 500 g di cipolle a fette (1 cm)
    500 g di cipolla rossa, a fette (1 cm)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 8 - 10 fette di pane raffermo tostato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1306 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1896 kJ / 454 kcal
Vetten 19 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...