Zuppa di cipolle di Cannara

Zuppa di cipolle di Cannara

4.7 85 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di burro a pezzi
  • 500 g di cipolle a fette sottili, preferibilmente di Cannara
  • 40 g di farina tipo 00
  • 1000 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1 baguette o altro tipo di pane a fette tostate
  • 100 g di Gruviera grattugiato (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.5 g
Calorieën 1929 kJ / 461 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 66.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...