Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di burro a pezzi
- 500 g di cipolle a fette sottili, preferibilmente di Cannara
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 baguette o altro tipo di pane a fette tostate
- 100 g di Gruviera grattugiato (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Crema di porri gratinata
50 Min
Gazpacho
15 Min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Zuppa di rape
40min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Porri in crema delicata
35min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min