Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 574 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Spatzle alla barbabietola
30min
Canederli allo speck
2h 40min
Canederli al formaggio
1h
Strangolapreti alla trentina
4h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle agli spinaci
1h