Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 574 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Canederli allo speck
2u. 40min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di spinaci
55min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min