Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 574 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli al formaggio
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Spatzle alla barbabietola
30 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di ricotta al basilico
40 min