Compatibele versies
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di acqua
- 800 di asparagi bianchi
- 250 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di yogurt greco bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2587.2 kJ / 618.2 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porcini
50 menit
Risotto con lo sclopit
40 min
Radicchio in saor
3h 45min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 menit
Salsa bolzanina
15min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Vellutata di asparagi
45 Min