Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (1.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di panna fresca liquida
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di porri
40 Min
Crema di porri gratinata
50 Min
Zuppa di rape
40 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Crema di porri in crosta
45 Min
Risotto ai porri e burrata
35 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min