Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di yogurt greco magro bianco
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 3 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pane tostato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus al riciclo di verdure
10 min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40min
Babaganoush
40min
Hummus
10 min
Hummus di avocado (senza lattosio)
20 min
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11h
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1h 30min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 min
Hummus di ceci
9h 20 min
Hummus di barbabietole
25min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45 min