Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di yogurt greco magro bianco
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 3 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pane tostato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di ceci al curry (vegan)
35 min
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1óra
Hummus di avocado (senza lattosio)
20 min
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11j
Hummus
10 min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 min
Chili di seitan (vegan)
30min
Hummus di barbabietole
25 Min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 min