Tortini di zucca con Taleggio cremoso

Tortini di zucca con Taleggio cremoso

4.6 97 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 200 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 15 g di burro + q.b.
  • 120 g di ricotta di capra
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 700 g di acqua
  • 180 g di Taleggio
  • 12 fettine di guanciale di maiale
  • 6 pomodorini confit

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porzioni

Natrium 1326.9 mg
Eiwitten 43.1 g
Calorieën 2778 kJ / 664 kcal
Vetten 49.3 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 28.6 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...