Baccalà mantecato alla veneziana

Baccalà mantecato alla veneziana

3.3 50 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di olio di semi di arachidi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • sale a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 88.9 mg
Eiwitten 12.4 g
Calorieën 1714.5 kJ / 409.8 kcal
Vetten 37.4 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...