Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 88.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1u.
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1u. 30min
Mousse di baccalà
45min
Polpo alla Luciana
1u. 30min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1u.
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Cous cous con moscardini e olive
1u.
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1u.