Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 88.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di gamberi monoporzione
1 Std. 30 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Zabaione con crumble di frutta secca
1 Std.
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Tonno di coniglio
48h
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min