Baccalà mantecato alla veneziana
TM6 TM5

Baccalà mantecato alla veneziana

3.8 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g di olio di semi di arachidi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • sale, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1714.5 kJ / 409.8 kcal
Eiwitten
12.4 g
Koolhydraten
6.6 g
Vetten
37.4 g
Verzadigd vet
4.8 g
Vezels
0.1 g
Natrium
88.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten