Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio di semi di arachidi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
- 500 g di latte intero
- 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 1 foglia di alloro fresca
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1714.5 kJ / 409.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 37.4 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 88.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1sa
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1sa
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1sa
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1sa 30 dk
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1sa 30 dk
Fregola ai frutti di mare
40 dk
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Tonno di coniglio
48 Std.
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1sa