Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 500 g di scamone pezzo intero
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 109.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Tacchino tonnato sottovuoto
2 Std. 40 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 godz. 45 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min