Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 500 g di scamone pezzo intero
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 109.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1óra 35p
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1óra 30p