Vitello tonnato sottovuoto

4.8 274 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
6 porzioni

Ingrediënten

Vitello
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 g di carne di vitello senza nervi, in un unico pezzo (magatello)
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 - 3 bacche di ginepro
Salsa tonnata
  • 200 g di olio di arachidi
  • 80 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 5 - 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 15 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • ½ cucchiaio di aceto bianco
  • 2 tuorli

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 253.6 mg
Eiwitten 25.3 g
Calorieën 1974.1 kJ / 471.8 kcal
Vetten 40.8 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraten 0.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...