Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di gherigli di noci
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno di radicchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di scalogno a pezzi
- 500 g di radicchio rosso a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di Gorgonzola dolce a pezzi
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2620.9 kJ / 626.4 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 544.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle ai funghi
1h 30min
Besciamella
15min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Crespelle alla valdostana
2h
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Crespelle ai formaggi
2h 30min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Pizzoccheri bianchi
55min
Besciamella
15min